Lancering communicatiecampagne "Veilig verwarmen"

Is jouw woning winterklaar?

Een centraal verwarmingstoestel in perfecte staat is veilig, zuinig en milieuvriendelijk. Daarom moet de eigenaar of gebruiker van vrijwel elk centraal verwarmingstoestel een keuring voor eerste ingebruikname, een periodiek onderhoud en een regelmatige verwarmingsaudit laten uitvoeren door een erkende technicus.

Om deze drie verplichtingen in de kijker te zetten, biedt het Departement LNE op www.veiligverwarmen.be verschillende instrumenten aan:
  • Verwarmingswegwijzer: krijg met deze webtoepassing in enkele eenvoudige stappen een gepersonaliseerd overzicht van uw verplichtingen.
  • Onderhoudsfiche: met deze sticker op de ketel kan door de erkende technicus eenvoudig worden bijgehouden wanneer bv. het volgende onderhoud uitgevoerd moet worden.          
  • Folder “Is jouw verwarming klaar voor de winter?” en publireportage “Veilig en zuinig je huis verwarmen”: een eenvoudig overzicht van de verschillende verplichtingen voor de eigenaars en gebruikers van centrale verwarmingsinstallaties.       
  • Interactieve kaart: vind een erkende technicus in uw buurt    
  • Erkenningen.be: vind alle rapporten en attesten alsook gedetailleerde informatie over de regelgeving terug op de website .             
  • Nieuwsbrief: schrijf u in voor de nieuwsbrief via www.erkenningen.be en blijf op de hoogte van de regelgeving inzake centrale verwarming en erkenningen.
Vragen? Kijk op de website of bel gratis 1700.

Folder - Veilig Verwarmen (878 kB)

25/11/2016

Een eenvoudig overzicht van de verschillende verplichtingen voor de eigenaars en gebruikers van centrale verwarmingsinstallaties.

Stel ons hier uw vraag. Bouwunie-leden contacteren het Bouwunie-expertenteam ook snel via 02 588 11 00 of via info@bouwunie.be.

Dank u. We verwerken uw aanvraag zo spoedig mogelijk.
Er is een onherstelbare fout opgetreden.
Er was een probleem bij het laden van het formulier.
De verwerking is bezig. Even geduld a.u.b.

Graag nog even uw gegevens zodat we u indien nodig kunnen contacteren:

  • {{ data.formData.vat_isvalid = ((data.formData.vat && contactRequestForm.vat.$valid)? '1':null) }}
  • validatie...

  • Vul alle velden volledig in. De verplichte velden zijn aangegeven.
Bouwunie vzw
Maria-Theresialaan 35
1800 Vilvoorde
Tel: 02 588 11 00
E-mail: info@bouwunie.be
Web:
Unizo vzw
Willebroekkaai 37
1000 Brussel
Tel: 0800 20 750
E-mail: ondernemerslijn@unizo.be
Web:
Uw passie verdient de beste ondersteuning.