Vlaams-Brabant

Ook in Vlaams-Brabant en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest werkt Bouwunie hard voor elke zelfstandige en kmo-bouwondernemer. Bouwunie Vlaams-Brabant is dan wel het kleinste broertje binnen de nationale werking. Maar daarom niet minder belangrijk.
 

 

Sven Verhoeven aan het woord
Een netwerk dat inspireert
Boeiende infosessies
De lokale initiatieven zijn in handen van coördinator Jo Kusseneers. De stuurgroep van Bouwunie Vlaams-Brabant komt 4x jaar samen. Deze groep aannemers bespreken de knelpunten en aandachtspunten bij het ondernemen in de Vlaams-Brabantse en Brusselse bouwsector. Op die manier worden zo meer dan 850 bouwbedrijven dagelijks ondersteund.

Lokaal uw belangen in goede handen

Bouwunie Vlaams-Brabant is vandaag vertegenwoordigd in verschillende instanties zoals Constructiv (zowel in Brussel, Halle-Vilvoorde als in Leuven), RTC Vlaams-Brabant, Syntra AB, Syntra Brussel, het Brussels Referentie Centrum Bouw, de Brusselse Oriëntatie Groep, Klimaatneutraal Vlaams-Brabant,... Bouwunie Vlaams-Brabant is mede-stichter van LKN2030 vzw, die de Stad Leuven tegen het jaar 2030 wil omvormen tot een klimaatneutrale stad.

Op vlak van lobbywerk slaan voorzitter en coördinator ook regelmatig de handen in elkaar. Zo is er regelmatig overleg met diverse kabinetsmedewerkers van verschillende provinciale deputaties. En weten de gemeentebesturen Bouwunie Vlaams-Brabant als denktank te vinden inzake duurzaam en energiezuinig bouwen en renoveren. 

De personen in uw regio


Coördinator: Jo Kusseneers
Voorzitter: Sven Verhoeven - Isolatie Verhoeven - Kampenhout
Bestuursleden: Chantal Lelie, Chris Nicasie, Christel Wouters, David De Wolf, Dominiek Roukaerts, Erwin Vanderlinden, Frédéric Jacques, Geert Borremans, Geert Grootjans, Guido Allaerts, Luc Laenens, Tom De Cock

Stel ons hier uw vraag. Bouwunie-leden contacteren het Bouwunie-expertenteam ook snel via 02 588 11 00 of via info@bouwunie.be.

Dank u. We verwerken uw aanvraag zo spoedig mogelijk.
Er is een onherstelbare fout opgetreden.
Er was een probleem bij het laden van het formulier.
De verwerking is bezig. Even geduld a.u.b.

Graag nog even uw gegevens zodat we u indien nodig kunnen contacteren:

  • {{ data.formData.vat_isvalid = ((data.formData.vat && contactRequestForm.vat.$valid)? '1':null) }}
  • validatie...

  • Vul alle velden volledig in. De verplichte velden zijn aangegeven.
Bouwunie vzw
Maria-Theresialaan 35
1800 Vilvoorde
Tel: 02 588 11 00
E-mail: info@bouwunie.be
Web:
Unizo vzw
Willebroekkaai 37
1000 Brussel
Tel: 0800 20 750
E-mail: ondernemerslijn@unizo.be
Web:
Uw passie verdient de beste ondersteuning.