Getrouwheidskaarten 2016-2017

Het A4-document met daarop de belangrijkste visuele elementen (in zeegroene kleur) en een overzicht van de getrouwheidszegels die door de werkgever werden betaald in de loop van 1 juli 2016 tot 30 juni 2017, wordt vanaf 29 september 2017 rechtstreeks verstuurd naar de arbeiders (via een gewoon schrijven, dus niet aangetekend).

Een overzicht met de opgemaakte zegels dat bestemd is voor de werkgever, wordt medio september 2017 rechtstreeks naar de werkgevers gestuurd.

Om de uitbetaling van de getrouwheidskaart te bekomen, moet de arbeider zich met dit document wenden tot zijn syndicale organisatie. Als hij niet is aangesloten, moet hij het opsturen aan de PDOK-Zegelstelsel, Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel, na zijn rekeningnummer in de voorziene vakken op het document te hebben ingevuld. De getrouwheidszegel wordt uitbetaald vanaf 30 oktober.

De getrouwheidskaarten-“gelijkstelling” worden begin oktober verstuurd. De PDOK-Zegelstelsel stuurt ze eveneens rechtstreeks naar de rechthebbenden. Het betreft de speciale getrouwheidskaarten die werden uitgegeven in het kader van bijzondere regelingen van bestaanszekerheid (langdurige ziekte of ongeval).

 

Stel ons hier uw vraag. Bouwunie-leden contacteren het Bouwunie-expertenteam ook snel via 02 588 11 00 of via info@bouwunie.be.

Dank u. We verwerken uw aanvraag zo spoedig mogelijk.
Er is een onherstelbare fout opgetreden.
Er was een probleem bij het laden van het formulier.
De verwerking is bezig. Even geduld a.u.b.

Graag nog even uw gegevens zodat we u indien nodig kunnen contacteren:

  • {{ data.formData.vat_isvalid = ((data.formData.vat && contactRequestForm.vat.$valid)? '1':null) }}
  • validatie...

  • Vul alle velden volledig in. De verplichte velden zijn aangegeven.
Bouwunie vzw
Maria-Theresialaan 35
1800 Vilvoorde
Tel: 02 588 11 00
E-mail: info@bouwunie.be
Web:
Unizo vzw
Willebroekkaai 37
1000 Brussel
Tel: 0800 20 750
E-mail: ondernemerslijn@unizo.be
Web:
Uw passie verdient de beste ondersteuning.