Drones zoeken bouwbedrijf

De Universiteit Antwerpen is op zoek naar samenwerking rond de “geautomatiseerde inspectie van infrastructuur met behulp van drones”.  Het project heeft als doelstelling om bij te dragen aan snellere en meer kwalitatieve inspecties (bv schade of afwerking  van dakconstructies, torens, bruggen, gevels, kranen,… ) met behulp van camera beelden. Binnen een TETRA project willen ze een netwerk samenbrengen van drone piloten, opleidingscentra, drone leveranciers, inspectie bedrijven en eindgebruikers uit bouwsector (voornamelijk KMO’s).

Samen met de gebruikersgroep die het project actief mee zal sturen worden een aantal concrete cases uitgewerkt die de technologie demonstreren.  De betrokken partners krijgen in het project als eerste de mogelijkheid om de projectresultaten toe te passen in hun producten en processen. Zij kunnen ook als eerste hun eigen producten/services integreren in het project.

Er wordt van de partners een beperkte financiële bijdrage verwacht. Hebt u als bouwbedrijf interesse om kennis te delen en uit te wisselen hierover? Neem contact op met Steve Vanlanduit, via e-mail steve.vanlanduit@UAntwerpen.be ofwel op 0499/42.20.16

 
Drone inspection

Stel ons hier uw vraag. Bouwunie-leden contacteren het Bouwunie-expertenteam ook snel via 02 588 11 00 of via info@bouwunie.be.

Dank u. We verwerken uw aanvraag zo spoedig mogelijk.
Er is een onherstelbare fout opgetreden.
Er was een probleem bij het laden van het formulier.
De verwerking is bezig. Even geduld a.u.b.

Graag nog even uw gegevens zodat we u indien nodig kunnen contacteren:

  • {{ data.formData.vat_isvalid = ((data.formData.vat && contactRequestForm.vat.$valid)? '1':null) }}
  • validatie...

  • Vul alle velden volledig in. De verplichte velden zijn aangegeven.
Bouwunie vzw
Maria-Theresialaan 35
1800 Vilvoorde
Tel: 02 588 11 00
E-mail: info@bouwunie.be
Web:
Unizo vzw
Willebroekkaai 37
1000 Brussel
Tel: 0800 20 750
E-mail: ondernemerslijn@unizo.be
Web:
Uw passie verdient de beste ondersteuning.